Doe mee aan de Nederland Leest Leesclubs op Hebban

Nederland Leest dit jaar Winterbloei van Jan Wolkers. Om nog meer lezers kennis te laten maken met het plezier van samen lezen organiseren de CPNB en Hebban in samenwerking met de bibliotheken ‘Nederland Leest Jan Wolkers samen op Hebban’.

Hebban.nl is de grootste en actiefste lezerscommunity van Nederland en Vlaanderen met ruim een half miljoen bezoekers per maand, 175.000 geregistreerde lezers en het organiseert jaarlijks ongeveer 150 online leesclubs.

In november kan elke bibliotheek een eigen Nederland Leest Leesclub op Hebban.nl organiseren. Leden en niet-leden van de bibliotheek, die het geschenkboek Winterbloei van Jan Wolkers gratis bij hun bibliotheek hebben opgehaald, kunnen zich aansluiten bij deze leesclubs. Hoe leuk is het om samen het boek te lezen en te discussiëren via de Nederland Leest Leesclub op Hebban?

Dus haal je gratis exemplaar Winterbloei, ga naar Hebban en sluit je aan bij de Nederland Leest Leesclub van jouw bibliotheek. Misschien heeft jouw bibliotheek geen eigen Leesclub, dan kun je je ook aanmelden bij een van algemene Nederland Leest Leesclubs.