Nieuws

Plaats zelf een activiteit

Bekijk de website van uw lokale bibliotheek de actuele agenda en het (online) aanbod.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open leesclub ‘Het zwijgen van Maria Zachea” (Online)

26 november 2020 @ 13:30 - 14:30

Gratis

Interesse in een leesclub, maar de stap nog niet gezet? Dan heb je nu de kans om het eens te proberen. Senia organiseert in samenwerking met Nieuwe Veste een ‘digitale open leesclub’ rondom het cadeauboek van Nederland Leest.

Waar Online via ZOOM (deelnamelink volgt na aanmelding)
Toegang Gratis, aanmelden verplicht via liesbeth.ram@senia.nl
Vermeld hierin ook je telefoonnummer, zodat we contact kunnen opnemen als er iets veranderd.   
Maximaal 8 plaatsen beschikbaar.

Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. In november leest heel Nederland daarom één boek: Het zwijgen van Maria Zachea van Judith Koelemeijer. Elke familie heeft zijn verhalen. In Het zwijgen van Maria Zachea vertellen twaalf broers en zussen het ware verhaal van hun familie. Deze literaire non-fictie van Judith Koelemeijer krijg je in november cadeau van de bibliotheek.

Je kunt je voor de ‘digitale open leesclub’ aanmelden via liesbeth.ram@senia.nl. Je ontvangt de leeswijzer digitaal, zo kun je je alvast voorbereiden op het digitale gesprek, waaraan je actief kunt meedoen. Het boek kun je vanaf 1 november gratis afhalen bij één van de bibliotheekvestigingen.

Ben je zelf al wel eens in je eigen familiegeschiedenis gedoken? Het boek van Judith Koelemeijer geeft aanleiding om in de eigen geschiedenis te duiken: van hun eigen familie of van de stad of streek waarin ze wonen. Op onze themapagina vind je tips en inspiratie voor het schrijven van je eigen familiegeschiedenis (en nog veel meer informatie over Nederland Leest in Breda). Deel jouw zoektocht, ervaringen of leuke quotes met ons op Instagram, facebook of twitter met #NLleestBreda.

Gegevens

Datum:
26 november 2020
Tijd:
13:30 - 14:30
Kosten:
Gratis
Bekijk de site van Evenement

Organisator

Nieuwe Veste
Telefoon:
076-2003200
E-mail:
info@nieuweveste.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Nieuwe Veste
Molenstraat 6
Breda, Noord-Brabant 4811 GS Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0762003200
Bekijk de site van Locatie